diumenge, 24 d’abril de 2016

SETMANA CULTURAL: L'ANY DE LES EMOCIONS

Enguany com tots sabeu, estem treballant les emocions, aquesta setmana hem preparat activitats diferents molt més centrades en aquest tema. Nosaltres hem gaudit de diferents tallers o activitats. Hem fet el taller de moviment, en el que na Claudia (mare de na Senda) a través de la música havíem de desplaçar-nos per l'espai segons l'emoció de calma, por, alegria, ira... desprès ens havíem d'expressar només reflectint aquest sentiment a través dels ulls. Per acabar fent una posada en comú de com i a un hem sentit cadascuna de les emocions.

També amb na Peligros hem pogut manifestar diferents sensacions transformant-nos en unes papallones.Una altra activitat que hem feta aquesta setmana ha estat la de diveryoga. Na Susana ens va intentar explicar la necessitat d'escoltar el nostre cos i així aprendre ser millors persones, a tenir menys conflictes amb els altres.Una altra activitat que ens va agradar va ser, escoltar a en David i en Monma, dues contacontes que ens sorprenen i ens fan gaudir amb les seves històries.

A la mitat de la setmana, vam fer l'activitat plàstica: un coixí emocional. N'Eva amb una mica d'ajuda d'un parell de mares ens va proporcionar els quadrats de tela tallats de 50X50 cm. I a partir d'aquí, cadascú vam haver de mesurar, calcular, tallar,nuar, farcir i decorar el nostre coixí. Ha estat una activitat de concentració, de superació i de destresa. Ens ho hem passat molt bé fent-lo.

 Però pot ser l'activitat que més ens ha agradat ha set el que hem fet cadascú, el nostre coixí. Mireu quàntes emocions diferents... totes elles belles.

L'última cosa que volem compartir és la nostra primera anada a l'Institut, ens havien convidat a un concert en el que la majoria del coro (tota la primera fila) eren alumnes de Can Raspalls del curs passat. Els nostres companys. Els vam poder veure, felicitar.

VISITA DE LA MARE DE N'ÀFRICA

Aquests dies estem immersos en la creació de la nostra casa pagesa. La estem fent baix les directrius de na Rebeca, la mare de n'Àfrica, que ens ha vingut a ajudar. Els materials que estem fent servir són la majoria de reciclatge, capses, pals, arena, algues, pedres, suro de piscina, fil ferro, esponges... Ens està quedant super divertida i molt fidel a la realitat. Ja ho veureu terminat.