diumenge, 8 de maig de 2016

CONCURS SANT JOSEP NET

Durant els darrers mesos hem estat investigant tot el necessari per a poder saber coses sobre l'arquitectura eivissenca segons ens indicaven les bases del concurs que l'Ajuntament de Sant Josep havia organitzat. Des del primer moment vam tenir molt clar que ens centrarien en les cases. Això ens va fer investigar en internet, en llibres, demanat als avis, pares... Per a poder arribar a temps ens vam organitzar en feines individuals, en grups, en parelles, una altra vegada de forma individual... Vam demanar ajuda a pares i mares, unes vegades treballaven molt bé, altres no tant. Ens hem divertit, ofegat, animat... Però hem après coses sobre la nostra cultura, i també a respectar la feina dels altres, a l'igual que hem aconseguit treballar junts encara que en moments intentar imposar la nostra feina al grup ha set una dificultat a gestionar.
El treball a presentar a concurs tenia 4 parts: com indicaven els requisits enviats per l'ajuntament:


Els voleu veure?

Ca nostra from
f="https://www.slideshare.net/EVAPREZMATA" target="_blank">EVA PÉREZ MATA

aqueta on PhotoPeach
Gràcies al treball de tots, i en especial de na Rebeca, na Mónica i en Jose (mare de n'Africa i de n'Érika i l'avi de na Sara) hem aconseguit el segon premi del concurs. Enhorabona alumnes de 6è B.

Felicitats a tots els que vau poder venir a donar suport als companys que ens representaven encara que no sortiu a la foto, per allà estàveu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada